Letní škola Homeopatické akademie s Tonym Conwayem

24.3.2011 | Filip Čehovský | filip.cehovsky@alternativa.cz | Aktuality

kaduceus2_

Homeopatická akademieTony Conway

Ještě stále několik volných míst!

 

Místo konání: hotel Jezerka, Seč-Ústupky
Termín: 2.–8. 7. 2011, ubytování v sobotu od 15 h,
konec kurzu v pátek ve 13 h
Lektor: Anthony Conway, Dip.T. Psych.
Překlad: Mgr. Eva Leňová, Mgr. Jana Vlková

Přihláška zde

V tomto roce se naše letní škola homeopatie bude stejně jako v loňském roce konat ve východních Čechách u Sečské přehrady v hotelu Jezerka. Mnozí z vás toto místo dobře znají, neboť letní školu jsme zde organizovali několikrát a to vždy k velké spokojenosti účastníků.

Hotel se nachází v chráněné krajinné oblasti Železné hory, cca 3 km od městečka Seč a cca 200 m od přehrady. Vzdálenost od Prahy i od Brna je cca 120 km.

hotel-jezerka-exteriery-12

Letní školu povede tentokrát zkušený britský homeopat a psycholog Tony Conway, Dip T. Psych, R. S. Hom. Má dlouholetou praxi v oboru a na Homeopatické akademii prvně přednášel s velkým ohlasem v roce 1998. Také jeho přednáška v září 2009 na Homolce byla studenty výrazně oceněna. Umístil se vysoko v internetové anketě oblíbenosti učitelů Homeopatické akademie. Vystudoval homeopatický college Mishy Norlanda – podobně jako Dr. Philip Bailey. Má homeopatickou kliniku Remedy Centre ve Wellsu, kde pod jeho vedením pracuje také několik dalších známých homeopatů. Spojuje znalosti klasického homeopata a psychologa, což mu umožňuje vnášet nové konstruktivní prvky do vztahu homeopat – pacient. Mezi jeho tématy, která zazní i na letní škole, je například výuka tomu, jak zabránit přenosu pacientových emocí na homeopata během interview nebo jak číst pacientovy skryté energie a jak podle nich pátrat po konstitučním léku.

Témata letní školy: Supervize, přednášky, workshopy. Studie případů, přístup k analýze, studie materie mediky. Odebírání případu s aktivní spoluprací studentů. Práce s repertoriem a homeopatickým software. Pochopení zdraví a nemoci ve spirituálním kontextu. Analýza snů. Možnost nahlédnout do homeopatické dílny zkušeného anglického homeopata.

Je možné přihlásit si ke skupinové analýze i svůj „živý“ případ. Je třeba to oznámit co nejdříve a sjednat přesný termín odebrání případu.

Večer počítáme navíc s několika kratšími doplňkovými programy o autopatii, astrologii, odstraňování překážek v léčbě apod., které naplní čeští lektoři.

Výuka bude probíhat jako každý rok 6 hodin denně (8 vyučovacích hodin).

Informace k úhradě letní školy

Úhradu proveďte na účet: 126893369/0800 var. symbol 02072011 (do přihlášky napište číslo vašeho účtu, ze kterého bude platba provedena, abychom ji správně identifikovali). Platbu můžete provést také složenkou typu C na naši výše uvedenou adresu, nebo v hotovosti na kurzech Homeopatické akademie.

Kurzovné:
4 800 Kč pro studenty a absolventy Homeopatické akademie, 5 300 Kč pro ostatní zájemce

Ubytování + plná penze pro všechny zúčastněné:
5 480 Kč / 1 os. / 6 nocí ve 2lůž. nebo 3lůž. pokoji, 5 680 Kč / 1 os. / 6 nocí ve 4lůž. apartmánu

Cena celkem: 10 280 Kč (resp.10 780 Kč pro ostatní zájemce mimo Homeopatickou akademii).
Cena je včetně 20 % DPH.

Rodinní příslušníci či přátelé platí samozřejmě pouze ubytování a stravování.

Jakmile od vás obdržíme vyplněnou a podepsanou závaznou přihlášku (poštou nebo e-mailem) a úhradu kurzu, stáváte se účastníkem letního semináře a do poloviny června vám zašleme časový harmonogram a veškeré další instrukce ke kurzu a pobytu.

Těšíme se na naše letní setkání a přejeme příjemné dny.

Další informace:
Alternativa, spol. s r. o., Zbraslavské náměstí 461, 156 00 Praha 16 – Zbraslav
E-mail: info@alternativa.cz
Tel.: 257 922 331
Skype: alterinfo

Jak navracet a udržovat zdraví jemnými prostředky

Odborně praktikovaná homeopatie stimuluje životní sílu a dává nám mimořádnou schopnost vypořádat se i s přetrvávajícími či opakovanými problémy těla a mysli, s potížemi, které jsou často považovány za „nevyléčitelné“. Tříleté víkendové studium (10x ročně) je určeno všem, kdo mají zájem o hluboké poznání tohoto nejznámějšího tzv. „alternativního“ oboru léčby. Vyučovány jsou kromě klasické homeopatie také nové homeopatické metody, např. autopatie, zdravý životní styl a kombinace různých metod. Studium poskytuje znalosti pro profesionální praxi, stejně jako pro kvalifikovanou samoléčbu. Posluchači se setkávají se známými českými a zahraničními odborníky, jako jsou autoři knih Mgr. Jiří Čehovský, MUDr. Tomáš Lebenhart, Dr. Robin Murphy, Dr. Rajan Sankaran, prof. Anna Strunecká, DrSc, ad.

Podrobné informace o studiu a přihlášky zde

Homeopatická akademie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *