Přednáška Nicka Churchilla

21.2.2006 | Filip Čehovský | filip.cehovsky@alternativa.cz | Aktuality

Nick Churchill, známý anglický homeopat s praxí v Anglii a USA, který vyučuje na anglických a japonských homeopatických školách, přijede opět do Prahy.

Téma jeho přednášky se tentokrát týká toho, jak vést interview a jak analyzovat údaje o klientovi ve složitých případech, kdy předchozí předepsání nepřinesla očekávaný výsledek.

Použití nových a nově popsaných léků.

11. a 12. března na Fakultě tělesné výchovy a sportu UK, José Martího 31 (souběžná s Evropskou), Praha 6, Vokovice. Cena 1 500 Kč pro posluchače a absolventy Homeopatické akademie (pro ostatní 1 600 Kč, ti by měli nahlásit svou účast předběžně organizátorovi).

Kontakt: Alternativa, spol. s r. o., tel. 257 922 331, e-mail: info@alternativa.cz

Jak navracet a udržovat zdraví jemnými prostředky

Odborně praktikovaná homeopatie stimuluje životní sílu a dává nám mimořádnou schopnost vypořádat se i s přetrvávajícími či opakovanými problémy těla a mysli, s potížemi, které jsou často považovány za „nevyléčitelné“. Tříleté víkendové studium (10x ročně) je určeno všem, kdo mají zájem o hluboké poznání tohoto nejznámějšího tzv. „alternativního“ oboru léčby. Vyučovány jsou kromě klasické homeopatie také nové homeopatické metody, např. autopatie, zdravý životní styl a kombinace různých metod. Studium poskytuje znalosti pro profesionální praxi, stejně jako pro kvalifikovanou samoléčbu. Posluchači se setkávají se známými českými a zahraničními odborníky, jako jsou autoři knih Mgr. Jiří Čehovský, MUDr. Tomáš Lebenhart, Dr. Robin Murphy, Dr. Rajan Sankaran, prof. Anna Strunecká, DrSc, ad.

Podrobné informace o studiu a přihlášky zde

Homeopatická akademie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *